Bättre resultat

Ulrika Frykestam

073 340 28 81 ♦ ulrika@dlxa.se 

Engagerar till bättre resultat

Ulrika Frykestam är en efterfrågad konsult och utbildare inom ledarskap, motivation och hur vi bygger starka och högpresterande lag. Ulrika har flera års erfarenhet som säljchef för ett av Europas största konfektionsbolag.

Ulrika har även drivit företag framgångsrikt inom konfektionsbranschen och har femtons års erfarenhet av att leda människor operativt. Ulrika är grundare till DLXA som har sitt huvudkontor samt konferensanläggning vid Frykens strand i vackra Sunne, Värmland.

Sedan 2010 har Ulrika arbetat som konsult i stora och mindre företag för att utveckla individer, arbetslag och ledare. Några av de kunder som Ulrika arbetat med är företag såsom IKEA, Modern Times Group, JOY, Skistar, Ljusdal Energi och Sundbybergs stadskärneförening

Med sin bakgrund inom teater och dans, är hon en inspirationskälla både på och utanför scenen.

Kommunikation – en nyckel till att skapa goda relationer!

En föreläsning om kommunikation och konsten att bygga relationer, tillit och samspel.

Ulrika är mycket underhållande när hon pratar om kommunikation och kroppsspråk. Föreläsningen kommer att lägga stor vikt på hur vi uttrycker oss med hela vår kropp, lyssnar, tolkar och bekräftar andra människor. Genom kommunikation påverkar vi vår omgivning och speglar oss i andra.

Ulrika delar med sig av sin energi och lockar till skratt med sin varma humor. Målet med föreläsningen är att du ska lämna rummet med en god känsla i magen som skapar mod att våga utveckla dig själv.

Ulrika delar med sig av sina erfarenheter och ger dig verktyg som du kan använda direkt. Föreläsningen kommer att fokusera på värdet av att du själv inser hur mycket du påverkar andra genom ditt agerande och ditt sätt att kommunicera.