Våra kunder:

Referenser

SkiStar

Camilla Sundqvist, HR Ansvarig
”Kraftfull, modig och inspirerande kvinna, talare och förebild. Ulrika har förmågan att fånga upp vad som egentligen inte sägs i rummet och skapa en givande dialog i grupper. Hon är bra på att se möjligheter genom att vara orädd och utmanade alltid med glimten i ögat- hon kan få vem som helst att tänka nytt. Med en mix av humor och skärpa har Ulrika lätt att bygga goda relationer med sina kunder och skapa ett självförtroende hos andra att våga förändring.”

Fryksdalens Sparbank

Ola Evensson, VD
Vi har jobbat med Ulrika flera gånger för att få verktyg att utvecklas vidare. Med sin öppna och härliga energi hjälper hon oss att avdramatisera utmaningar och fokusera på rätt saker. Detta genom övningar och diskussioner, både enskilt och i grupp, som för oss närmare varandra samtidigt som det ger utveckling individuellt.

AMV Equipment AB

Martina Sundqvist, Ekonomi/Personal/QA
”Vi på AMV Equipment i Sunne har fått förmånen att jobba med hela personalen, både ledning och medarbetare, hos Ulrika på DLXA. Detta för att utveckla och stärka vårt ledarskap och lagkänsla. Ulrika är en fantastisk människa som får med sig alla i sitt engagemang. Hon ser alla individer och möter oss på ett sätt som gör det omöjligt att inte bli delaktig. Vi lyfter ämnen som vi alla är berörda av, både privat och i yrkeslivet. Som t.ex. hur vi pratar med varandra, hur vi beter oss mot varandra, attityder och kroppsspråk. Allt detta för att stärka oss som ett lag.”

Sunne Turism AB

Reine Flodin, turistchef
“Vi anlitade Ulrika Frykestam för en Kickoff för sommarpersonalen. Det var personalen på Turistbyrån och i restaurangen som medverkade. Alla tyckte det var mycket givande och inspirerande.”

Shut n’ Wear

Fia Holmqvist
Alla borde ha en egen Ullis i sitt liv! Finns ingen som sprider sådan energi och hjälper till att hitta en stadig grund och balans i vardagen. Styrkan och viljan du ger  får en att kunna genomföra vadsomhelst!
Du är grym Ulrika! Keeep going
.”

Sun of Sunne

Marita Wallström
“ Proffsig utbildning med en instruktör som förenar kunskap och skratt på ett mycket bra sätt. Lämnade utbildningsdagen mycket nöjd och kan varmt rekommendera denna utbildning.

Silivia och Günther, Svenska kyrkan: Eda-Köla pastorat. DLXAs kunder sedan 2016.